Supersessies biedt jou en jouw muzikale talenten de mogelijkheid om onder begeleiding van een professionele band je talent met het publiek LIVE! te delen.

Of je nu alleen bent, met z'n tweeën of meer, en of je iets van Miley Cyrus, Ed Sheeran wilt doen of zelfs Deep Purple, in principe is alles mogelijk!

Supersessies gaat uitbreiden en we zijn op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen met de publiciteit en de social media. Wat voor jouw?

Hoe werkt het ?
Je hebt een muzikaal talent dat je met het publiek wil delen. Bijvoorbeeld je zingt al een tijdje maar je hebt je stem nog niet echt aan het publiek laten horen of met een band. Of je hebt een geweldige gitaar/sax/e.d. solo ingestudeerd en wil deze weleens met een goede band ten gehore brengen?

Dan geef je jezelf op via info@supersessies.com t.a.v. Dirk-Jan  en daarbij welke song/solo e.d. je wilt doen. Als je een bekend nummer wil gaan zingen geef dan duidelijk aan welk nummer en welke uitvoering (Live of Studio). Het vermelden van de toonsoort waarin je het wil zingen en/of spelen is hierbij van belang. Een YouTube link is vaak een goed idee.

Heb je advies of hulp nodig bij bijvoorbeeld de toonsoort,  neem dan contact op via het mailadres!
Vervolgens gaat de band gaat dit nummer instuderen.
De band bestaat uit muzikanten die hun sporen op de Nederlandse poppodia flink verdiend hebben met het spelen bij en met bekende buiten en binnenlandse artiesten!

Supersessies is voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder, alleen of met z'n tweeën of drieën, en voor alle soorten muziek! Van Ed Sheeran tot Stevie Wonder is het allemaal mogelijk. Of het nu Rhianna, Marc Boussard, Elle King, Jason Mraz, Michael Jackson of "Het Goede Doel" is? Geen probleem! Toch even zeker weten? Stuur even een mailtje naar: info@supersessies.com t.a.v. Dirk Jan.

Repetitie! Er is een repetitie en je kunt dan kennismaken met de band en alvast je song doornemen met de band! Het is van groot belang dat je bij de repetitie aanwezig bent. De tijd waarop jij kan repeteren wordt dan ook van tevoren doorgegeven. De repetities zijn niet openbaar en zijn meestal op de middag voor het optreden op hetzelfde podium waar je 's avonds speelt! Optreden! Na een goede voorbereiding gaat het optreden plaatsvinden! De datum voor de volgende supersessie is nog niet bekent maar dit zal waarschijnlijk begin juni zijn. Wat:    Podium aanbieden voor jong en oud talent, zang of instumentaal Waar: We zijn hard aan het werk voor een volgende supersessie en het is nog niet zeker maar het lijkt er op dat Maarsen de volgende stad is die de supersessie gaat aandoen. Hoe:    Vaste begeleidingsband ( bassist, gitarist, drummer en toetsen) Wie:    Iedereen die een muzikaal talent met het publiek wil delen Aanmelden: info@supersessies.com

COACHING DOOR RICHARD JORIS!

Richard Joris, zanger, songwriter en coach was er op 10 december bij en heeft het supersessie team versterken als coach. Hij gaat zijn ruime ervaring waarschijnlijk ook in de toekomst inzetten om de deelnemers te begeleiden tijdens de repetitie en het optreden.

supersessies.com

DIRK JAN THIESCHEFFER

Bandleider en contactpersoon voor de Supersessies.

JW VAN HOLLAND

Sessiegitarist, arrangeur, componist
Begeleid zowel binnen als buitenlandse artiesten.  

www.janwillemvanholland.nl

RAYMON OOSTENRIJK

Raymon is een zeer kundig, actief en gedreven bassist uit Apeldoorn die zijn sporen in de muziek al lang heeft verdient.
Luister o.a. ‘Johhny Clark&the outlows'.    http://jcoutlaws.com

MARCO ONSTENK

Het is fijn dat hij zijn medewerking en muzikale talent inzet voor dit initiatief. Docent slagwerk aan 2 muziekscholen, actief in verschillende bands in Apeldoorn en nog veel meer.  http://mocussion.nl/

supersessies.com

CONTACT: INFO@SUPERSESSIES.COM