DirkJan schrijft .......                                             

De supersessie bij jou in de buurt; dat kan. Neem contact op en we organiseren een supersessie bij jou om de hoek

Via  supersessies@gmail.com  of via   info@supersessies.com

Rechtspersoon

Het is bijna een half jaar geleden dat Supersessies voor het laatst in actie is geweest. Dat betekend niet dat we hebben stil gezetten. Inmiddels is Supersessies een onderdeel van een stichting geworden. Daar zijn we erg blij mee.
Om Supersessies uit te breiden zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen meewerken om Supersessies meer bekendheid te geven en nog meer talenten te ondersteunen en begeleiden.
Geïnteresseerd? www.supersessies.com

even terugblikken op 10 december

Zo, inmiddels is het alweer 2 weken geleden dat we de tweede Supersessie hadden. Wat mij betreft weer een enorm succes en ook van de deelnemers hoor ik dat ze het erg naar hun zin hebben gehad. Voor sommigen was het niet alleen leuk maar ook erg spannend omdat het de eerste keer op het podium was, maar daar is de supersessie dan ook voor. Al met al was het een bijzondere dag. Wel met 30 centimeter sneeuw en afzeggingen. Wat niet onlogisch was gezien het weer. Maar binnen was het weer erg leuk en er waren ruim voldoende gasten om het heel gezellig te maken. Er was een goed sfeer met mooie muziek en verrassingen. Verrassingen in de zin van verwacht mooie momenten. Er zijn wederom prachtige vertolkingen geweest. Dit alles is trouwens vastgelegd in beeld en geluid. Voor het geluid kunnen jullie terecht bij Nico zuidpark@gmail.com. En voor de foto’s kan je mij een mailtje sturen supersessies@gmail.com
foto credits by Roy
 

Interview op RTV Apeldoorn

Maandag 4 december was ik op RTV Apeldoorn radio met een interview over de supersessie. Als je het hebt gemist en je wil het nog terug horen dan kan dat (helaas met reclame, daar werken we nog aan)

Ik hoop jullie allemaal en nog veel meer mensen aanstaande zondag te zien in het Blues Cafe te Apeldoorn. Aanvang 17.00 uur, entree €2,50

De Deelnemers voor 10 december

De deelnemers van de supersessie van 10 december in het Blues cafe waren:

Nicolet Theunissen,  Gina Jansen, Rob van Dam, Naomi Sleg, Peggy Meijering, Eva Schenk,  Lisa Schenk, Sanne Dijkstra, Nienke Pannenkoek, Ellis Kersten, Noa Nieuwenkamp, Merlijn Jansen, Suzanne Knol, Patrick Kerkhoffs, Victoria Sahuleka, Henk Kruidenier en de Supersessie band.

Misschien sta jij de volgende keer op het podium

Dirk Jan schrijft…

De supersessie van 14 mei zit erop en het was een groot succes!
14 artiesten hebben hun talent met jullie kunnen delen met een publiek van meer dan 100 toeschouwers. Onder hun waren er een aantal die voor het eerst hun opwachting op het podium hebben gemaakt, en dat hebben ze op een geweldige manier gedaan!
De sfeer was vanaf moment 1 te gek; geen kinnesinne en iedereen had het echt naar hun zin. Dat dit een vervolg moest gaan krijgen zat er snel in!
Op 10 december is er vanzelfsprekend weer plaats voor de artiesten die op 14 mei ook hebben meegedaan maar natuurlijk ook voor nieuw talent!! Dus wil jij ook meedoen?, praat met je vrienden c.q. vriendinnen muzikanten en laat het weten via INFO@SUPERSESSIES.COM maar mocht je vragen hebben natuurlijk ook! Tot de 10e!

Groetjes, Dirk Jan